Димитрина Германова е носителят на Гран При на „Музикален импулс“ 2019

Снощи, 11.08.2019 г., в Летен театър Бургас се състоя гала концерта „Бъдещите големи звезди на България“, който по традиция е кулминацията на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс“. Част от програмата на концерта е тържествената церемония по награждаването на победителите във финалния етап на конкурса.

След проведената предварителна селекция, допуснатите до концертния етап финалисти трябваше да се качат на сцената на „Музикален импулс“, а в рамките на двата конкрсни дни, техните изпълнения бяха оценявани по утвърдените официални критерии на конкурса от жури с председател доц. Етиен Леви и членове: Мая Райкова (БНР), Атанас Стоянов (БГ Радио) и William Lester (САЩ, Великобритания; The Voice/The Voice Kids UK). Комисията определи наградените финалисти във всяка една от категориите и възрастовите групи, но тяхната най-отговорна задача бе да излъчат носителят на Гран При, което е единствено за целия конкурс.

Тази година решението на комисията бе единодушно, че носител на Гран При на III Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс“ трябва да бъде Димитрина Германова от град Добрич. Предлагаме Ви да се насладите още веднъж на нейното изпълнение от гала концерта, минути след като тя получи своята награда.

Tags: