Специалният ни музикален гост през 2019 г. е …

Фокусирайки се върху целите ни с „Музикален импулс“ да създадем един престижен и съвременен форум за изява на млади изпълнители, се роди и идеята за вече традиционния гала концерт, който е и кулминацията на всяко издание на конкурса. Този концерт се състои в неповторимо красивия Летен театър в Морската градина на Бургас, където близо 2,000 души имат възможността да се насладят на изпълненията на избрана част от победителите в конкурса.

Освен за бургазлии и гостите на града, този концерт обаче е нещо много специално и за нашите участници, защото той им дава възможността, стъпвайки на тази емблематична сцена, да се почувстват като истински професионалисти. И за да бъде тяхното изживяване още по-запомнящо се, ние се стараем всяка година програмата на гала концерта ни да включва и един гост-изпълнител, като стрмежът ни е това да бъде успешен млад съвременен изпълнител, който да е истинско вдъхновение и ярък пример за подражание на участниците в „Музикален импулс“. В България има една изпълнителка, която абсолютно отговаря на това описание, като към него прибавя неустоимата си усмивка и красивата си музика. С огромно вълнение споделяме, че специалният музикален гост през 2019 г. е МИХАЕЛА ФИЛЕВА.

Тазгодишното издание на гала концерта „Бъдещите големи звезди на България“ ще се състои на 11 август 2019 г., Неделя, от 19:30 ч. в Летен театър Бургас. Входът е свободен. Очакваме Ви!

Tags: