Вече е известно журито на „Музикален импулс“ 2019

Ето, че дойде моментът да обявим официално състава на журито на „Музикален импулс“ 2019. Всъщност, по-правилно би било да кажем, че е време да потвърдим състава на журито, тъй като той се запазва без промени от предходното издание на конкурса.

Начело на комисията отново застава обичаният от няколко поколения българи изпълнител и един от водещите вокални педагози в България, Доц. Етиен Леви. Неговата бляскава кариера като артист в комбинация с опита му като педагог в академична среда и в големи телевизионни продукции като Music Idol, X Factor, Като две капки вода и др. го правят безспорно един от най-компетентните специалисти в България.

Честта да бъде единствената дама в журито се пада отново на Мая Райкова, която е член на комисията още от първото издание на конкурса през 2017. Мая Райкова е един от изключително опитните музикални продуценти с дългогодишна кариера в Българско Национално Радио, където отговаря за джаз, поп и рок музика. Освен многобройните успешни проекти, които тя има зад гърба си, Мая Райкова стои в момента и зад една от най-новите и водещи официални музикални класации в България, БНР Топ 20. Тя бе и председател на българското експертно жури на песенния конкурс на Евровизия през 2018.

Друг неизменен член на журито още от създаването на конкурса е Атанас Стоянов или, както всички го наричат, Наско от БГ Радио. Освен един от най-известните водещи в България и един от емблематичните радио гласове, най-често свързван с предаването Любими песни за любими хора, Наско също така е и Музикален директор на нашия вече традиционен официален медиен партньор БГ Радио.

Особена гордост за нас е, че за втора поредна година в състава на журито на „Музикален импулс“ влиза невероятният William Lester. Родом от САЩ, William е един от водещите вокални педагози във Великобритания, преподавал в някои от най-престижните съвременни музикални учебни заведения в Лондон, както и с опит като част от екипа на големи продукции като The Voice UK, The Voice Kids UK, X Factor UK и много други. William е работил и с много световноизвестни музикални артисти, а за нас е изключителна чест, че именно „Музикален импулс“ бе причината през 2018 той за първи път да дойде в България и да се запознае с родните ни музикални таланти. Тази година William Lester не просто ще се включи отново в експертната ни комисия, а е подготвил и една специална изненада за финалистите в „Музикален импулс“ 2019, но за повече информация очаквайте скоро анонс, така че не спирайте да следите информационните канали на Арт център „Точно време“.

За нас е огромно удоволствие да потвърдим този състав на журито, защото брилянтният начин, по който те свършиха своята работа по време на миналогодишното издание на конкурса, ни показа, че сме успели да създадем един истински професионален екип, изграден от експерти, които взаимно се допълват със своята компетентност, обхващаща всички сфери на музикалната индустрия, и са силно обединени от общата цел да бъдат правилно подкрепени и справедливо оценени най-добрите млади изпълнители в България.

Напомняме Ви, че крайният срок за подаване на заявки за участие в Музикален импулс 2019 е Петък, 28 юни. Ако все още не сте го направили, не пропускайте възможността да се запознаете с регламента и да подадете заявка за участие.

Tags: