Ето кой допълва експертното жури на „Музикален импулс“ 2018

Ако сте си задавали въпроса кой ще допълни експертното жури на „Музикален импулс“ 2018, то дойде моментът да направим и този анонс. Те са представители на две от водещите медии в България и притежават огромен опит в работата си с повечето големи български изпълнители.

Атанас Стоянов, добре познат на всички като Наско от БГ Радио, е част от екипа на единственото радио в България, излъчващо само българска музика, от самото му създаване през 2001 г. Освен водещ на едно от най-популярните предавания – „Любими песни за любими хора“, Наско е и музикален директор на нашия официален медиен партньор БГ Радио.

Мая Райкова е продуцент в Българско Национално Радио. Тя е изпълнителен продуцент на конкурса за нови български поп и рок песни „Пролет“, както и на Националната класация „БНР Топ 20“. Към нейния изключително богат професионален опит може да бъде добавено и председателското място на българското експертно жури на конкурса за песен Евровизия 2018.

Наско и Мая ще се присъединят към комисията, председателствана от любимеца на няколко поколения и една от емблемите на българската поп музика Етиен Леви, а в състава на журито влиза и нашият много специален гост William Lester, вокален педагог от екипа на The Voice UK и The Voice Kids UK, който е работил със световноизвестни имена от музикалната индустрия и ще бъде за първи път в страната ни специално за „Музикален импулс“ 2018, където знаем, че ще има възможността да се запознае с някои от най-изявените млади музикални таланти на България.