Председател на журито на „Музикален импулс“ 2018 е Етиен Леви

Ето, че, след като миналата седмица обявихме нашия много специален гост-член в журито на конкурса, дойде ред да представим и председателя на комисията, която ще оценява изпълненията на участниците в „Музикален импулс“ 2018, въпреки че той със сигурност няма нужда от представяне.

Етиен Леви е популярен български изпълнител и музикален педагог. Завършил е Националното музикално училище „Любомир Пипков“ София със специалност Пиано и Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ със специалност Естрадно пеене и втора специалност Пиано, а шеметната му сценична кариера, свързвана с много значими успехи в страната и чужбина, както и с безброй незабравими хитове, го е превърнала в любимец на няколко поколения и една от емблемите на българската популярна музика. Освен преподавател по поп и джаз пеене, Доцент Етиен Леви е и с богат опит като вокален педагог в популярни телевизионни формати като „Music Idol“, „X Factor“ и „Като две капки вода“.

За нас е истинска гордост, че Етиен Леви е един от приятелите на „Музикален импулс“, а Вие не забравяйте, че крайният срок за подаване на заявки за участие в конкурса наближава! Очакваме Ви!