Вокален педагог от Гласът на Великобритания за първи път в България като специален гост в журито на „Музикален импулс“ 2018

Ние от екипа на Арт център „Точно време“ създадохме Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс“, имайки за цел да изградим един престижен и съвременен форум за изява на талантливи млади поп изпълнители от цялата страна. С второто издание на конкурса, което ще се проведе в периода 03-05 август 2018 г. с генералното партньорство на Община Бургас, сме на път да направим още една голяма крачка към осъществяването на целта ни. Имаме удоволствието да обявим сензационната новина, че тази година към експертното жури, което ще оценява изпълненията на младите таланти, ще се присъедини специален гост от Лондон, който за първи път ще бъде в България специално за конкурса в Бургас.

Уилям Лестър е професионален актьор, певец и вокален педагог с 25 години опит в развлекателната сфера. Участвал е в предавания, пиеси, реклами, филми и турнета в САЩ и Европа. Като вокален педагог Уилям е част от екипа на The Voice UK Гласът на Великобритания (BBC и ITV) от 2013 до сега, а опитът му като вокален педагог включва и The Voice Kids UK (ITV), Change The Tune (Channel 4), Michael McIntyre’s Big Show (BBC1), както и X Factor UK (ITV). Към момента Уилям преподава Вокално и Актьорско Майсторство в Лондон. Сред многото професионалисти, с които Уилям е работил, са световноизвестни имена като David Coulter,  Dionne Warwick, Yoko Ono, Damon Albarn, Peaches, Imogen Heap, Boy George, Patrick Wolf, Camille O’Sullivan, Brian Eno, Rufus Wainwright и други.

Уилям Лестър ще се включи в този проект по личната покана на председателя на Арт център „Точно време“, Стефан Лалчев. Дълбоко вярваме, че присъствието на г-н Лестър в журито на „Музикален импулс“ не само ще предостави невероятния шанс на всички участници да пеят пред експерт с опит в световната музикална индустрия, но то също така ще бъде и една огромна възможност да покажем пред света колко много изключителни таланти има в България, които биха имали потенциала за бъдеща световна кариера.

Крайният срок за подаване на заявки за участие в „Музикален импулс“ 2018 е 6 юли! Очакваме Ви!